Нов старши треньор ще има водачът в класирането на “Б” регионалната група “Алекс ОК”, стана ясно вчера. На мястото на досегашния наставник Борислав Евтимов е назначен Тодор Василев – Кокала.

Негов помощник ще бъде Тихомир Тодоров, а двамата заедно от дълги години работят и в армейския отбор на НВУ “Васил Левски”. Любопитното е, че през есента Тихомир Тодоров бе старши треньор на “Алекс ОК” до средата на полусезона, когато напусна и бе заменен от наставника на юношите старша възраст на “Етър 1924” Борислав Евтимов.

Съставът на “Алекс ОК” ще поднови подготовката си на 24 февруари, тъй като съставът е изграден предимно от курсанти и студенти, които дотогава са във ваканция, каза Тихомир Тодоров.

Първата контролна среща е на 2 март в плевенското село Градище. На 10-и тимът от Шемшево гостува на есенния първенец в “А” областна група “Ботев” (Дебелец), а 16 или 17 март – на ФК “Самоводене”. В проверките ще бъдат изпробвани няколко момчета, които са изявили желание да се присъединят към състава.

Тагове:

КОМЕНТАРИ