23473005_383529802081645_5819489915258649039_n
Добро бъдеще за “Етър” предсказа Теодора Стефанова – гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Тя гостува във Велико Търново, където представи новата си книга “Осмото чувство – ключът към Вселената”. На срещата присъстваха и куп футболни хора – председателят на ЗС на БФС Бончо Генчев, “Етър” бе представен от административният директор Страцимир Тинчев и футболистите Румен Руменов и Пламен Гълъбов, наставникът на “Локо” (ГО) Александър Димитров пък доведе Деян Христов, Бедри Рюстемов, Ивайло Тодоров, Антоний Балъков, Мартин Николов, Димитър Байдаков, Мариян Иванов.

Равностоен мач “Верея” – “Етър” предрече Теодора Стефанова. „Етър“ ще вкара през първото полувреме и ще поведе, а в 86-ата минута ще има спорна ситуация в негов ущърб. „Верея“ ще изравни в последната минута, смята гадателката.

„За „Етър“ сезонът е важен, но догодина ще е още по-важен. Ще се представи добре. Ще има инвестиции в базите и нови попълнения. До 2-3 сезона ще видим промяната, отборът ще заеме достойно място”, предрече Стефанова. Според нея етърци ще запишат добро класиране с добър точков актив през настоящия сезон в Първа лига. През следващите две- три години при „виолетовите“ ще има промени. Едни играчи ще напуснат, други ще се присъединят към отбора и той постепенно ще се завърне към добрите си дни от преди години. В клуба ще влязат нови инвеститори, ще се подобри материалната база, обяви още гадателката.

Относно гостуването на горнооряховския “Локомотив” в Несебър тя прогнозира също равен резултат – 1:1, но предупреди “железничарите” да внимават да не останат в намален състав на терена. „Все пак не мога да прогнозирам точно всеки резултат от футболен мач. В противен случай нямаше да има гладни хора по света”, подчерта Теодора Стефанова.

По нейните думи българския национален отбор ще играе поне бараж за следващото европейско първенство.

23561677_10215058541034140_8207653684148487498_n
В началото на срещата бе разказът й, за това как се е запознала със Силвио Берлускони и звездите на „Милан“ и е била приета в Италия. Повече от 25 години Теодора работи като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Силвио Берлускони в Милано. Гостувала е и шоуто на Лари Кинг в САЩ.

Ясновидката подчерта, че не е лекар и не лекува, а види ли здравословен проблем насочва човека към специалист. По нейните думи никога не е вземала пари от българи, за да им помогне. Тя твърди, че получава послания от извънземния разум Унилсън, който променил живота й изцяло, и че може да влиза в нещо като своеобразен компютър, в който са записани данните на всеки един човек.

„Велико Търново е специален град със специална енергия. Чуждите инвестиции, рекламата, туризмът и агробизнесът ще популяризират града, ще го направят още по-прекрасно място и ще задържат младите хора”, каза още Стефанова. След премиерата на книгата си в хотел “Премиер” тя гостува на афтърпарти и в Клуб Седем.

Бронзовият медалист от САЩ-94 Бончо Генчев изненада гадателката със стилен букет от виолетови рози.

КОМЕНТАРИ