Честита Нова година,

уважаеми читатели на „Велико Търново спорт”!

Благодарим ви за доверието, за това, че бяхте с нас през всичките 365 дни на изминалата година. Няма да хвалим нас, а ще похвалим вас – вие през 2010 г. посетихте сайта ни  над един милион пъти (1 046 941) с 324 230 посещения, от които 210 638 уникални!

Няма друг сайт в България извън столицата с едва 1.5-годишна история и такава посещаемост, но то е защото малко са в България феновете като великотърновските. Интелигентни, взискателни, критични, когато трябва, но и предани и всеотдайни към своя отбор, когато го заслужава. Още веднъж – сърдечно благодарим, че бяхме заедно!

Добра или не толкова добра за великотърновския спорт беше изминалата 2010 г. е въпрос, по който дълго може да се говори. Успехи отново имаше, но както неведнъж тук сме подчертавали, те идваха „въпреки”, а не „благодарение на”…

За  радост, спортът, който ни върна надеждите в края на изтичащата година, бе не кой да е, а Цар Футбол! „Етър” се събуди, тръгна нагоре, повярва си… Повярваха му и неговите фенове, които се завърнаха на стадион „Ивайло” и го направиха най-гледания и посещаван отбор в „Б” група (заедно с „Лудогорец” в Източната).

Статистиката може и да е спорна, но „Етър 1924” с неговата посещаемост от 2616 души средно на мач за есента е ОСМИ в България след „Черноморец”, „Левски”, ЦСКА, „Ботев” (Пд), „Локо” (Пд), „Берое” и „Сливен”…

По-важното е друго – „Етър 1924” тръгна към „А” група и сега всички наши надежди са свързани с едно: 20 години след големия шампионски връх великотърновският футбол отново да се завърне там, където му е мястото!

Очаква ни жестока битка с подсиления финансово „Ботев” (Враца), но нека спечели по-добрият и по-достойният!

Нека бъдем заедно и през Новата 2011 година! Желаем ви освен най-важното и традиционно пожелание за здраве – още любов, надежда и много вяра!

Честита Нова година от екипа на „ВТ спорт”!

КОМЕНТАРИ