DSCN7478

„Не отбелязахме втори гол и това бе решаващо. Имахме ситуациите и през първото, и през второто полувреме. Особено през втората част ние бяхме отборът, който искаше, търсеше и игра. И накрая на мача за пореден път след груба грешка в средата на терена ни вкараха. За съжаление загубихме за пореден път. Не е имало скованост, опитахме се, но малкото е много във футбола.

Надеждата я има, но каквото и да си говорим, си остават празни приказки. Лошото е, че не печелим точки. Дори и днес срещу отбор от нашето ниво. Ще бъде много трудно, но лично аз ще се опитам да се боря до последно. Още по Нова година имахме разговори с ръководството – и в единия случай, и в другия случай имаме начертан път. Ще го следваме, в скоро време от ръководството би трябвало да кажат. Така че продължаваме да работим. Жалко за футболистите, жалко за хората, които дават пари. Опитваме се, но все нещо не ни достига.

Имахме начертани стъпки в единия, във втория, в третия случай, опитахме се с ръководството да предвидим сценариите, които ни предстоят, така че всичко да бъде на ниво.“

Тагове:

КОМЕНТАРИ