p530108711

Велико Търново за първи път ще бъде домакин на гала вечер по ММА, която предстои на 31 май и ще вдигне адреналина на феновете на бойните изкуства. Тя е организирана от Българската федерация по ММА, като подобни гала вечери вече преминаха при огромен интерес в Пловдив, Св. Влас, Ямбол, Бургас, Стара Загора.

Специален гост на проявата е легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков, който вчера официално пред организаторите потвърди визитата си във В. Търново. Камата вече бе патрон и в Пловдив, където гледа битките заедно с Долф Лундгрен и Армен Назарян и лично награди победителя Йордан Радев.

10 срещи по ММА ще гледа публиката в ДКС “Васил Левски” на 31 май от 19 ч., като съперниците още са в процес на уточняване. Горнооряховецът Атанас Джамбазов, който бе контузен по време на втория кръг в Бургас, още се възстановява, но надеждите са до края на май да е възстановен и да вземе участие.

Със сигурност ще присъстват и емблематични за старата столица имена като Виктор Азманов ­ – Белия Буда, и световният и европейски шампион по културизъм Христомир Христов, очакват се и много вип гости, сред които и популярни имена от чужбина.

За първи път Българската федерация по ММА прави гала вечер във В. Търново и очаква залата да бъде препълнена, както е по традиция в досегашните прояви из страната. Билетите са по 10 лв., като за ученици, студенти и курсанти ще бъдат само по 5 лв. В навечерието на гала вечерта организаторите ще дадат пресконференция, на която ще обявят точните имена на участниците в битките.

Тагове:

КОМЕНТАРИ