Стартът на подготовката на “виолетовите” е отложен за следващата седмица, стана ясно след проведеното днес Общо събрание на акционерите. Предварителните намерения бяха “Етър” да започне тренировки утре, 29 юни. “Ще уведомим футболистите, че първата тренировка ще е следващата седмица, като допълнително ще уточним датата”, съобщи прокуристът на клуба Стефан Атанасов.

На днешната сбирка не бе приет и проектобюджет за 2011 г., тъй като разговорите по формирането му още продължават. Бюджетът ще бъде одобрен на следващото събрание.

Приет беше отчетът за дейността през 2010 г., както и годишния финансов отчет и доклада на експерт-счетоводителя, както и бе избран нов експерт-счетоводител за 2011 г. Освободени бяха от отговорност на членовете на Съвета на директорите за дейността през 2010 г., а друго прието решение бе съгласно изискване на Закона за физическото възпитание и спорта името на дружеството да бъде променено от “Етър 1924” АД на “Професионален футболен клуб Етър 1924” АД.

Договорите на старши треньора Велин Кефалов и неговият екип изтичат в четвъртък, от клуба не коментираха дали той или друг ще води подготовката на отбора от следващата седмица.

Стефан Атанасов съобщи още, че никой от БФС не е търсил или сондирал мнение с клуба по повод на появилите се информации, че “Етър” може да бъде преместен в Източната “Б” група.

Тагове:

КОМЕНТАРИ