960-600-spartak-varna-ludogorec

Вратарят Станислав Нисторов, който дойде от “Спартак” (Вн), днес се включи в тренировките на “виолетовите”. Ден по-рано той разтрогна договора си със “соколите”. Очаква се Нисторов да подпише с етърци, тъй като те имат нужда от още един вратар след напускането на Господинов. Станислав Нисторов е роден на 3 септември 2000 г., висок е 182 см. Последния сезон има 17 мача за варненци с принос за влизането им в елита, а преди това бе страж на “Литекс” (Ловеч).

С “Етър” тренира и бившият национал Александър Цветков, но той само ще поддържа форма с “болярите”. За последно бе част от румънския “Академика” (Клинчени), играл е в “Берое”, “Литекс” и “Черно море”. Съпругата му е великотърновка и това е една от причините да е в старата столица. Ако не си намери отбор в чужбина, може и да заиграе на “Ивайло”, но това е малко вероятно.

Дани Младенов вече поднови тренировки, Юлиян Райков тренира на облекчен режим. До седмица се очаква подготовка да започне и капитанът Здравко Илиев, докато завръщането на Георги Александров няма да е толкова скоро.

Тагове:

КОМЕНТАРИ