240x135-1-1

“Със смесени чувства съм, защото с изключение на гола и на още една ситуация след наша грешка, „Созопол” не създаде положения. Ние държахме инициативата, създадохме повечето положения, ударихме и две греди. Не е лош резултатът, но победата щеше да ни подхожда много повече. Направихме всичко възможно, за да я постигнем.

На първо място сме и трябва да направим всичко възможно да задържим първата позиция, защото го заслужаваме.

Трябва да решим всичко още срещу „Царско село”. Това е доста добър отбор, през пролетта играят силно и постигнаха добри резултати, като цяло са в добра серия. Ние трябва да бъдем максимално концентрирани и мобилизани за този мач. Във В. Търново играем доста успешно, тази пролет имаме само един равен мач и всичко друго е победи. Трябва да направим всичко, което е по силите ни, да решим влизането си още в предстоящия мач.

Ще направим всичко възможно да стане идеален финал, надявам се стадионът да е пълен и да направим хората щастливи. „Етър” заслужава Първа лига!

Ако влезем в елита, при всички положения ще се направи нужната селекция. Отборът ни израства от мач на мач, от зимата насам имаме развитие, но за Първа лига ще ни трябват и по-класни играчи да вдигнат нивото. Ще се насочим само към такива, не ни е необходима голяма бройка, а само няколко момчета.

За мен най-важен е колективът, не мисля, че подменянето на отбора е успешна политика. Играчите които ще си извоюват влизането, трябва да получат шанс и в Първа лига, но има нужда и от няколко по-класни футболисти.”

1378253_451434288298641_1111190483_n15-1

Тагове:

КОМЕНТАРИ