c7f4d38e2d0

„Драматична загуба, но изцяло вината за нея си е наша. След като водехме до почивката, в първите минути на второто полувреме направихме точно обратното на това, което си говорихме в съблекалнята. Фаулове отстрани и директни центрирания на „Пирин” – едно от силните им оръжия. Така допуснахме първия гол. Груба индивидуална грешка за втория. Хубавото е, че успяхме да изравним, имахме още ситуации, но пак ни липсваше завършващото подаване или завършващият удар. Едно заспиване пред нашата врата, тотално разкриване и бяхме наказани – това ни костваше загубата. Въпреки че за пореден път имахме повече ситуации от противника, но се оказваме губещи.

Неуспешните мачове, които напоследък се заредиха един след друг, вкарват повече напрежение в отбора и когато се играе под напрежение – не се взимат правилните решения. Ръководството прави всичко необходимо, за да се чувстват футболистите спокойни, няма разбори от шефове да влизат в съблекалнята. Те са максимално коректни към отбора, така че вината е единствено в нас – треньорите и футболистите, които да променим ситуацията.

Сами сме си виновни – вторият и третият гол са от много груби наши грешки, които не би трябвало да се допускат от толкова опитни футболисти. Мачовете са през три дена, най-нормалното е да искаме да вдигнем отбора. Ще направим всичко възможно, което е по силите на треньори и футболисти, още в неделя да победим „Славия” и да излезем от тази ситуация, защото една победа ще даде друг развой на нещата в „Етър”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ