279170519_329751292423500_8344150486056643663_n

Ръководството на “Спартак” (Варна) показа европейско поведение и пожела на “Етър” да влезе също в Първа лига, като благодари за отличната организация и атмосферата на стадион “Ивайло”.

„Важна победа за нашия отбор. Въпреки ранния гол, който ни вкараха, намерихме сили и показахме характер за пълен обрат и краен успех. Налице бяха всички предпоставки за двубой между два силни отбора – отлични условия и много фенове.

Поздравявам “Етър” за перфектната организация на срещата. Пожелавам им от новия сезон да се състезават в Първа лига. Не на последно място, благодаря на нашите фенове, изминали пътя до стадион „Ивайло“ за да ни подкрепят“, коментира пред Sportal.bg изпълнителният директор на варненци Красимир Кузманов.

“Радвам се, че стана футболен празник и феновете на двата тима допринесоха за това. Трябва да има повече такива мачове. Пожелавам късмет на “Етър”, дано и те се завърнат в елита, заслужават го. Само такива мачове с много публика трябва да има”, заяви пък още след мача наставникът на гостите Васил Петров.

сн. Бранимир БОНЕВ

Тагове:

КОМЕНТАРИ