MMA
Три шампионски титли извоюваха състезателите на СК „Скорпион“ (В. Търново) на държавното първенство по ММА, което се проведе в Благоевград. Отлично бе представянето на великотърновския клуб, който се яви на шампионата с петима участници, които донесоха 4 медала!

Красимир Недков стана шампион в категория до 65.8 кг при юношите. Той игра три срещи, като полуфиналът и финалната битка приключиха с събмишъни в първия рунд. С това Краси Недков безапелационно извоюва златото.

MMA2

Шампионска титла донесе и Есад Бозал в категория 52.2 кг при юношите. Блестящо бе представянето и на Александър Делчев в категория 48 кг при кадетите, извоювал първото място. Той е 22 пъти шампион на България в четири различни спорта.

Михаил Сейкел в категория 61.2 килограма при юношите спечели бронзов медал, а Антонио Йосифов при младежите в кат. 70.3 кг зае петото чясто. Така СК „Скорпион“ се завърна с три златни и едно бронзово отличие.

Тримата шампиони Красимир Недков, Есад Бозал и Александър Делчев със златните си медали завояваха и квота за европейското първенство по ММА. То ще се състои в сръбската столица Белград от 29 март до 7 април.

Тагове:

КОМЕНТАРИ