img_05051

Реферът Мартин Александров от София ще ръководи съботния мач на “Етър” в Гоце Делчев, съобщи Съдийската комисия на БФС. Негови помощници са Сашко Деянов от София и Александър Дамянов от Кюстендил, а четвърти съдия е Стефан Апостолов от Благоевград.
За десет дена “виолетовите” за втори път гостуват в Гоце Делчев, като първия път паднаха с 2:0 за купата на България.

Мартин Александров е син на дългогодишния съдийски бос Боре Александров, който бе сменен м.г. от Димо Момиров. Любопитното е, че тази пролет Мартин Александров припадна по време на покриване на тестовете в София, което даде повод на Момиров за намеци, че използвал забранени стимуланти…

Междувременно “Ринг.бг” избра за излъчване тази седмица мача от Западната “Б” група между “Ботев” (Враца) и “Академик” (София). Срещата бе пренасочена за 1 ноември (неделя) 2009 г. от 11.00 часа, вместо на 31 октомври.
Няма наказани футболисти на “Етър” за гостуването в Гоце Делчев, стана ясно след оповестяването на решенията на Дисциплинарната комисия на БФС. Треньорът на “Пирин” (ГД) Йордан Боздански няма да води отбора си срещу “Етър” в събота. Боздански, който пак сам се замеси в скандал на мач срещу етърци, изтърпява наказание от 3 срещи, тъй като напсува съдията Мартин Стоименов в двубоя срещу “виолетовите” за купата.

Отборът на “Черноморец” (Поморие) бе лишен от домакинство за 1 мач заради инциденти в срещата с “Ботев” (Криводол) за купата на страната и глобен с 4000 лв. Както вече съобщихме, мачът ще се играе на стадион “Ивайло” във В. Търново в събота от 14.30 ч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ