След двудневна пауза футболистите на “Ботев” (Пловдив) започнаха подготовката си за мача с “Етър”, който е в събота от 17.00 часа, съобщиха от пловдивския клуб. Първите две тренировки за седмицата се проведоха на стадион „Пловдив” вчера. Оказа се, че вирус по празниците са хванали Христо Телкийски и Николай Димитров, като първият от тях присъстваше на заниманията, но не участва на сто процента, докато Ноко въобще не се появи.

Продължава възстановяването на Александър Александров – Кривия, който засега пропуска упражненията с топка и се натоварва по-леко от останалите. Кривия е под въпрос за мача с великотърновци, но четирите дни до двубоя дават надежда на медицинския екип, че ще успее да доведе лечението докрай.

Без проблеми е Атанас Курдов, който също пропусна гостуването във Варна. Нападателят е преодолял бързо мускулния проблем, който го мъчеше и в понеделник тренира наравно с основната група.

Играчите на “Етър” също тренират пълноценно за предстоящия мач. Със счупен нос от последния двубой с “Любимец” бе халфът Диян Димов. Двама играчи със сигурност пропускат двубоя в събота – това са наказаните Георги Какалов и Радослав Анев, но изтече наказанието на вратаря Венцислав Димитров. Надеждите са да успеят да се възстановят от контузиите си Тодор Колев и Цветомир Цанков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ