Шествие на феновете предстои в събота в чест на 88-ата годишнина от основаването на “Етър”. То ще бъде в събота от 15:30 ч. преди мача със “Сливен”, като ще започне от паметника “Майка България” и ще завърши на стадион “Ивайло”.

Ето и поканата към всички привърженици на великотърновския футбол:

“Приятели, както знаете, днес се навършват 88 години от създаването на футболен клуб “Етър”. По този повод в събота преди мача със “Сливен” ние, младежите от фракцията “Hells Ultras”, искаме да ви поканим да направим едно шествие от паметника “Майка България” до стадион “Ивайло”.

Нека с това шествие да покажем, че любовта към Велко Търново, към виолетовия отбор е жива и че ние, младите хора на Велико Търново, искаме да се радваме на отбор – такъв, какъвто са гледали нашите дядовци, бащи и батковци. Нека докажем, че духът на дедите ни живее в нас и ние сме горди потомци на Асен и Петър, на Калоян и Иван Асен II.

Приканете и своите приятели, бащи също да се присъединят към нас, защото сега е моментът да покажем, че Велико Търново иска да гледа футбол с марка “А” група и да се наслаждава на приятен и красив футбол, какъвто предлагаха преди доста години Балъков, Трифон Иванов, Б. Генчев, Киряков, Ц. Цветанов и десетките славни футболисти, защитавали виолетовите цветове и емблема. Час на срещата – 15:30.”

КОМЕНТАРИ