„Победата беше нашата цел в този двубой. Първото полувреме играхме много добре и имахме три чисти възможности да поведем. Все пак вкарахме и поведохме в резултата. След почивката също действахме добре. Домакините от „Пирин” вкараха два гола от нищото. Реферът беше далеч от ситуациите. При 2:2 не ни даде чиста дузпа, знаех за този съдия, че ни е ощетявал и преди.

Трите точки трябваше да са за нас. Продължихме да се борим до последната секунда, буквално в последната атака наш играч сам срещу вратата беше дръпнат и съборен отзад. Щом е дузпа, тя трябва да се дава, независимо че е в 93-ата минута. Ако искат да стават международни съдии, трябва да имат смелост да дават тези дузпи и фаулове. Дузпата беше 1 милион дузпа и трябваше да ни я даде.

Играхме добре и в офанзивен, и дефанзивен план. В средата на втората част нашите играчи не трябваше да си заработват тези картони.

Ние се борим да останем в „А” група по най-чистия начин, играем честно и до края на сезона ще запазим честността.

Надявам се да спечелим срещу „Локомотив” (Сф). Мога да отлича целия отбор на „Етър 1924”, момчетата се бориха и играха напористо”, заяви след срещата Сердар Даят.

КОМЕНТАРИ