sasho

Президентът на „Локомотив” (ГО) Бончо Генчев е получил покана да присъства на утрешния жребий за новото първенство на „Б” група. Новината потвърди самият той преди минути. Това на практика означава, че след пауза от десет години „железничарите” отново ще бъдат част от професионалния футбол. Жребият ще бъде изтеглен от 11 часа в сградата на БФС.

Досегашният наставник на „Етър” Сашо Ангелов е най-вероятният нов старши треньор на “Локомотив” (ГО). Бончо Генчев не отрече, че са водени разговори със Сашо Ангелов, но според него все още няма споразумение между двете страни.

„Да, и Сашо Ангелов е вариант пред нас за треньорския пост, но не мога да кажа, че сме постигнали конкретни договорености. Продължаваме разговорите, както с него, така и с други специалисти”, лаконичен бе клубният шеф.

В края на миналата седмица за разговори в Горна Оряховица бе столичният специалист Филип Филипов, но двете страни се разминаха, а Бончо Генчев определи срещата като приятелска и неангажираща.

Днес от 17:30 ч. „Локомотив” възобновява подготовката за новото първенство. Първото занимание ще бъде водено от досегашния треньор Ценко Гавазов.

“Раздялата си с “Етър” и бъдещето си ще коментирам утре”, заяви самият Сашо Ангелов.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ