Angelov-Arnaudov

Сашо Ангелов: „Не съм доволен от точката”

След мача наставникът на гостите Сашо Ангелов пръв поздрави колегите си Арнаудов, Георгиев и Данков, а после сподели мнението си за срещата.

–  Коментарът ти за мача?

–  Най-важното е, че се вдигнахме, защото предния мач бяхме паднали на земята. Всичко срещу „Етър” мина добре с изключение на нещастния рикошет при втория им гол. Съжалявам много, но това е футболът.

– Водехте с 2:0. Какво не достигна за победата, освен този малшанс?

–  Не достигна опит. Млади момчета са и ги поведе емоцията.

– В крайна сметка доволен ли си от точката, или не?

– Да не звучи нескромно, но не ми е достатъчна.

– Беше ли този мач по-особен за теб в някакъв смисъл?

– Не мога да кажа, защото всичките мачове са такива. Ето, сега ни предстои тежък мач…

– Имах предвид, че мачът бе срещу бившия ти клуб…

– Аз разбрах въпроса, но…  мач като мач – това е професията на треньора и футболиста.

Николай Арнаудов: „Ако ръководството прецени, нека има санкции”

– Коментарът ти за мача?

– Лош мач за нас. Първите 15 минути имахме пълно надмощие и изпуснахме стопроцентови голове, но след това „Ботев” имаше инициативата до почивката. През второто отново имахме превес, но влязоха голове, които можеха и да не влязат.

– Как ще коментираш изненадващата поява на Копаранов и Петров в защитата?

– От Копаранов съм доволен. Наложи се да отиде там, защото допускаме лесни голове и потърсихме ръстово предимство над противниковите нападатели. На Петров няколко пъти минаха зад гърба му, но на този етап сме сметнали, че той е най-подходящ в защита.

– Отново имаше коментари за играта на опитните футболисти начело с Генов и Р. Иванов, че не се влагат достатъчно. Твоето мнение?

– Ами неслучайно смених Румен. Като не се влагат, трябва да вземем мерки и да търсим промяна. Даваме шанс на всеки, но бях решил в този мач да заложа на опитните.

– Даже и мачът срещу „Ботев” и С. Ангелов ли не можа да ги амбицира?

– Аз вече казах, че въпросът не е в Сашо Ангелов, ние с него сме в добри отношения. Но ако те са имали някакви дърпания с него, можеха да играят със сърце и да покажат, че са достойни за този клуб. Ще търсим някакви решения, не може нещата да продължават така.

– „Етър” е четвърти пореден мач без победа, това не ви ли притеснява?

– Притеснява ме, естествено. Точката, която спечелихме навън, вече и тя се обезсмисли. Ще трябва да търсим точки и навън, защото никой няма гаранция, че ще бие у дома. Трудно вкарваме голове, и то в стопроцентовите положения.

– Отново ще попитам санкции ще има ли, или още разчитаме на промени в състава?

– Повечето ни футболисти са опитни, какви промени да търсим? Ако ръководството прецени, нека има санкции за играчи и треньори, след като сме допуснали негативен резултат на собствен терен.

Тагове:

КОМЕНТАРИ