Kom1

От известно време упорито се говори, че Западната “Б” група ще започне с намален състав пролетния полусезон поради сериозните финансови проблеми на няколко клуба. Това няма да е прецедент, тъй като миналата година по това време се отказа “Спартак” (Плевен). Сега с най-големи шансове за напускане на първенството според различни информации са другият плевенски тим – “Белите орли”, както и “Ком-Миньор” (Берковица).

Читателят на “Велико Търново спорт” Ивелин Станев се натъкна на нещо интересно, свързано с отбора от Берковица – а именно надписът, намиращ се на официалния сайт на клуба – www.eng.kom-minior.com. Той гласи: “ВНИМАНИЕ! За съжаление на феновете и отбора на Ком-Миньор Берковица, официалният сайт на клуба беше премахнат поради неуредени финансови взаимоотношения между ръководството му и студио за уеб дизайн “ПроУеб” ООД, въпреки многократните уверения на първата страна, че това ще се случи. Оставяме на съвестта на отговорните фактори унижението и срама от това съобщение.”

Този забавно-абсурден факт за пореден път поставя под съмнение доколко правилно е решението на БФС да има 32 отбора във втория ни ешелон, тъй като явно и тази пролет ще е пълно с мачове, завършили със служебно 3:0. А съвсем друг е въпросът, че от “Ком-Миньор” поне са се опитали да си направят сайт. “Етър 1924” няма такъв (не броим иначе хубавия сайт на фенклуба, който обаче си е за феновете), а дори отново няма и календар (нещо, което се прави дори в отбори от областните групи). Но да не смесваме темите…

Kom2

Тагове:

КОМЕНТАРИ