Впечатляваща селекция направи новакът в Северозападната “В” група “Самоводене”. Нови две попълнения с опит във втория ешелон привлече ръководството. Става въпрос за двама бивши играчи на “Локо” (ГО), играли доскоро и в “Етър” – това са халфовете Пламен Иванов – Банана и Красимир Гавазов, който изкара пролетта в “Ботев” (Криводол). И двамата взеха участие в контролата с “Академик”.

Преди тях дойде и нападателят Иван Златков, който е от Павликени, но в последните две години натрупа стаж и голове в “Б” група, както и опитният халф Антон Антонов.

В “Самоводене” вече са и бившите етърци Димитър Димитров, Стойчо Иванов, Светослав Караиванов, а като се добавят и играещите отпреди Румен Русев, Светослав Станчев и др., съставът наистина изглежда внушително. Селекцията вече може да се смята за приключила.

“Самоводене” няма да е отбор с ниски цели, а ще гони максимално добра изява, съобщи президентът на клуба Димитър Манолов. Според него напълно реално е тимът да гони първото място, а потенциалът му при всички случаи е за място в челната тройка на класирането, въпреки че групата се очертава като доста силна в сравнение с последните години.

На треньора Борислав Евтимов и футболистите са осигурени всички необходими условия за работа, заяви Димитър Манолов. Играчите вече получиха тренировъчни екипи, осигурено им е хранене два пъти дневно, както и всички необходими медикаменти за възстановяване.

Стартът на “Самоводене” във “В” група е на 15 август у дома срещу силен съперник – “Локомотив” (Мездра), който допреди месец се състезаваше в “А” група и напусна не поради липса на потенциал, а изцяло по финансови причини.

Тагове:

КОМЕНТАРИ