460x410

Над 400 гости уважиха в атракцион Калоянова крепост” сватбата на Радослав Великов, който каза “да” на своята приятелка Ралица Андреева. Двамата се познават от 18 месеца, Ралица е от Дебелец и е студентка във Великотърновския университет. Кумове на младото семейство станаха личният треньор на Руди Симеон Щерев и съпругата му Мария. За тях младоженците бяха подготвили красива торта с формата на борцов тепих и двама борци, преплетени в схватка. Кумовете се отчетоха със солидна парична сума, с която Ралица и Радослав да си направят желания подарък.

Поздравителен адрес от президента Георги Първанов прочете кметът на Куцина Тихомир Маринов. Симеон Щерев повдигна тонуса на всички с изпълнението на гръцки песни. Националният селекционер пожела на Руди и Ралица да спазят традицията Тази година булка, догодина люлка” и да се радват на поне 5-6 борчета. За най-добра на дансинга бе обявена Станка Златева, която не спря да танцува през цялото време.

Борцовата гилдия бе представена от президента на Европейската федерация по борба Цено Ценов, легендата Александър Томов, треньорите Лако Лаков и Илия Чучулски, генсека на БФБ Валентин Савов, Страхил Димчев, в чиито клуб “Олимпик” (Тетевен) Радослав Великов премина от “Царевец Етър-93”.

Цено Ценов подари на младото семейство златен сервиз, а първият треньор на Великов Лако Лаков дари младоженците с две златни монети. За гостите бе подготвено меню със салата Калоян” и вечеря “Калоян пирува”, включваща всички видове месни произведения, както и отбрани питиета ­ марково уиски и червено вино, производство на дядото на Радослав Великов – Васил.

Тагове:

КОМЕНТАРИ