Bolqrcheta

 

Вълнуващи игри, интересни изненади и много настроение са подготвили организаторите на тазгодишния футболен празник на СК „Болярчета” в старата столица. Събитието се организира два пъти в годината от създаването на клуба през 2011 г. Тази година празникът ще се проведе  под мотото „Играем, за да се забавляваме!” в “Спортно Търново” на 30 и 31 май.

Програмата е пълна с различни демонстрационни игри и упражнения, в които ще участват деца от всички възрастови групи, а организаторите обещават купон за малки и големи. По-големите (8-9 годишни) спортисти от СК „Болярчета” ще наблюдават и учат по-малките (3-4 годишни) на футболни техники и умения.

 

Всички деца ще получат медали и купи за добре свършената работа през годината. От фирма „Лактима” ЕАД, която е генерален спонсор на спортния клуб, са подготвили много изненади, свежи млечни напитки и много подаръци за талантливите деца. А големият розов мечок – талисман на СК „Болярчета”, ще се превърне в истинска атракция за малчуганите. Празникът е гарантиран и за треньорите и родителите, които ще могат да се забавляват с децата и да се докоснат до техния свят, пълен с емоции и приключения.

„Това е вълнуващ повод всички малчугани да играят и да се забавляват заедно. Имаме много талатливи и сърцати деца в клуба, които играят  не само за победа, но и заради удоволствието от активното спортуване.  А усмивките на техните лица са истинско вдъхновение и удовлетворение за нас”, заявиха председателите на клуба Десислав Божков и Николай Колев.

 

Купонът за “Болярчета” е заслужен, тъй като имаха много силна и изпълнена с победи година. Станаха бронзови медалисти на международния турнир в Бургас, като отбелязаха три победи във възрастова група 2005  над домакините от клуб „Звездичка”, македонската школа „Феърплей” и  „Славия”. Болярчетата завършиха втори и на Международния турнир в Несебър. При последното първенство пък малките спортисти набор 2006/2007 спечелиха категорично първенството в своята възраст за Великотърновска и Габровска област.

 

Футболният  празник  на СК „Болярчета” ще приключи в 12 часа на 31.05.2015 с официална част , на която ще присъства министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

 

КОМЕНТАРИ