IMG_1159
Продължаваме рубриката си с ежедневни прогнози за мачовете, в която ще даваме думата на известни великотърновски футболни деятели, играчи, ветерани. Вчера Швеция, Белгия и Англия взеха победи съответно над Южна Корея, Панама и Тунис, като административният директор на “Етър” Страцимир Тинчев позна изхода и от трите мача. Днешният ни гост е председателят на Фенклуб “Етър” Венелин Русанов.

Колумбия – Япония
За Колумбия от времето на Валдерама насам нямам информация. Но японците правят много сериозно първенство напоследък и непрекъснато бележат напредък. Ще заложа на двоен знак.
Прогноза: Х2

Полша – Сенегал
Аз съм в този мач за Полша, защото имат много добри футболисти. Нямам никакви наблюдения върху отбора на Сенегал. Прогнозирам чиста победа с един или два гола за поляците.
Прогноза: 1

Русия – Египет
2:0 за Русия срещу египтяните. Все пак играят на собствен терен. Трябва на сто процента да излязат от групата си. Мо Салах няма да успее сам. Ако Русия натисне и успее първи да вкара гол, Египет няма да може да изравни.
Прогноза: 1

Испания е моят фаворит с оглед на първите мачове, възможно е и Аржентина да се пребори за титлата. Германците смятам, че ще стигнат максимум до полуфинал, а Бразилия не е онзи отбор отпреди, разчитат на един Неймар и едва ли ще станат шампион.

Тагове:

КОМЕНТАРИ