IMG_5924

Президентът на ОФК „Локомотив” Даниел Костадинов пое отговорността за отпадането на отбора във Втора лига и подаде оставка, съобщи Regnews.net.

Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица, под чието ръководство „Локомотив” влезе в елитната група, се нагърби с отговорността и за изпадането след съкрушителната загуба у дома от аутсайдера „Монтана”.

„Извинявам се на града и публиката. Още повече, че това се случи в празничния ден на Горна Оряховица. Благодаря на хората, които помагаха финансово и морално, и които станаха част от каузата „Локомотив”. Поемам отговорност за провала. Но вярвам, че „Локомотив” наистина е кауза и ще го има и в „Б” група. Призовавам хората, които обичат футбола в нашия град, да не допуснат клубът и детско-юношеската школа да станат жертва на разочарованието. Горна Оряховица е футболен град и ние ще се върнем сред най-добрите, ако работим с младите в нашия град”, заяви Даниел Костадинов.

Той поиска свикване на Общо събрание на клуба в най-скоро време, което да приеме оставката му и да избере ново ръководство.

Тагове:

КОМЕНТАРИ