По време на зимния футболен турнир често ставахме свидетели на нервни изблици и неприятни сцени на игрището. Основната идея на надпреварата обаче е да има шоу и положителни емоции и снощи някои от отборите дадоха пример за това. Зоркото око на репортер на “Велико Търново спорт” забеляза представители на четири тима на банкета “Болярско село и приятели”.

Това, че “Жълтата подводница” отстрани “Болярско село” на осминафиналите, не попречи на хора от двата отбора да се веселят заедно. Сред присъстващите можеше да се забележи част от тима на “Ивайло”, който не успя да прескочи своята група, а Станимир Палев все още преживяваше мачовете на неговия “Спартак” и разпалено обясняваше различните ситуации.

Представителите на четирите клуба обаче бързо заработиха като един отбор, когато стана готово печеното прасенце. При музикалните изяви победата бе за “Болярско село”, тъй като никой не се опита да оспори певчевските данни на Красен Маслянков.

Нашият репортер не остана до края на банкета, провел се в механата на хотел “Аквая”, и нищо чудно отборите да са решили отсега да уговорят някой бъдещ мач, в който жребият ще ги изправи един срещу друг. Дали е така, ще разберем на следващите турнири и следващите банкети.

Тагове:

КОМЕНТАРИ