IMG_6791

Представителите на „Етър” на жребия в турнира за купата на България впечатлиха с елегантност по време на церемонията. Тегленето на жребия за 1/16 финалите бе в „Парк хотел Витоша” в столицата и мина при огромен медиен интерес, като имаше екипи на всички телевизии.

Както вече писахме, „Етър” бе представен от бронзовия медалист от САЩ-94 Бончо Генчев и администратора на клуба Стефан Атанасов. Двамата великотърновци бяха облечени в новите клубни костюми за длъжностните лица в клуба – сив костюм с бяла риза и виолетова врътовръзка. Те са от марката Pierre Cardin и са осигурени от президента на „виолетовия” клуб Александър Нанков.

Двамата пратеници на „Етър” бяха единствените представители на клубове, облечени по този начин, за разлика дори от тези на професионалните отбори. По този начин великотърновският клуб показа уважение и професионално отношение към жребия и ангажиментите си.

Занапред длъжностните лица на клуба ще бъдат облечени по този начин на всички официални мероприятия на „Етър” – церемонии, тържества, теглене на жребий, както и на по-важните двубои на отбора.

сн. “Велико Търново спорт”

Тагове:

КОМЕНТАРИ