IMG_4626

По 2 лв. ще струват за всички зрители билетите за дългоочакваното дерби в челото на Северозападната “В” група между “Етър” и “Локомотив” (ГО). Мачът е в неделя от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”, където тимът излиза за първи път, след като поради ремонта на тревното покритие бе принуден да играе есента в Дебелец. Билетите ще важат за всички и няма да има такива с намаления, а цената ще бъде еднаква както за домакините, така и за феновете от Горна Оряховица.

Предварителната продажба на билетите във Велико Търново започва от петък, 7 март, и ще продължи до неделя. Касата на ст. “Ивайло” до заведението “Шампиони 91” ще работи в петък и събота от 10:00 до 17:30 ч., а в деня на мача – също от 10 ч.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров прати жандармерия да охранява дербито

Жандармерийски части ще гарантират сигурността на мача. Очаква се и засилено присъствие и на полицаи от местното управление, за да не се допусне сблъсък между агитките.

Жандармеристи ще бъдат командировани във В. Търново за мача, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Те ще направят пръстен около стадиона и ще осигурят буфер между феновете от Г. Оряховица и В. Търново.

Двата потока ще влизат от различни места, като за гостите е отреден входът откъм Математическа гимназия.

 

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ