IMG_0570

По 10 топки “Пума”, с които се играе в испанската Ла Лига, и по още 10 топки “Селект” получиха от Българския футболен съюз всички клубове от Северозападната Трета лига, включително и дублиращите отбори на „Етър” и „Ботев” (Враца).

„Всяка помощ е добре дошла, защото живеем в трудни времена, благодарим на футболния съюз. Не сме още запознати с нивото в Трета лига, смятахме, че има голяма разлика с Втора лига, но се оказва, че не е чак толкова голяма. Очаквам хубаво първенство. „Локо” (ГО) ще играе добър футбол, с приличен отбор. Ще изпозвам клишето „мач за мач”, но ако постигнем нещо повече от добро представяне, няма да се откажем. Целта пред „Локомотив” обаче е стабилизиране – финансово и организационно”, коментира представителят на „Локо” (ГО) Мирослав Гавазов.

„Направихме сериозна селекция за новото първенство, няма да има нищо общо в миналия сезон, смятам, че ще се представим по-достойно и ще бъдем фактор в първенството. Първият мач с „Дреновец” ще си бъде съвсем нормален, това, което е било, ще си остане в историята.

Положително е отношението ни към администрирането от страна на Зоналния съвет на БФС. Футболният съюз ни помогна с топките и сме благодарни, това все пак е едно перо, което е в помощ на клуба ни”, коментира Жоро Василев от „Бдин” (Видин).

Тагове: , , , ,

КОМЕНТАРИ