Свой официален сайт вече има великотърновският “Етър 1924”, съобщиха от пресслужбата на клуба. “Болярите” бяха сред клубовете във втория ешелон, които досега нямаха собствен сайт в Интернет.

На уеб адрес http://etar1924.com/ всички, които се интересуват от “виолетовите”, вече ще могат да намерят актуални новини от клуба, информация за предстоящите и изиграни мачове на отбора, мнения на главните действащи лица. Статистиката се допълва от резултати, класиране, програма за сезон 2010/2011 г. както на мъжкия отбор, така и на участващия в елитната “А” група юношески тим до 19 години.

Феновете могат да видят видео от последните изиграни мачове, както и да следят на живо по минути всеки двубой на “виолетовите” в реално време чрез линк към “Велико Търново спорт”. В информацията за клуба могат да се намери повече за историята, ръководството, детско-юношеската школа. В близките дни предстои създаването на профили на футболистите от представителния отбор, а официалният сайт тепърва ще бъде допълван и обогатяван с още “екстри”.

В сряда тимът бе сниман на стадион “Ивайло” в основния си виолетов екип, както и с новата бяла резервна екипировка.

Тагове:

КОМЕНТАРИ