_-_-_-_-KidsMall.bg

В предпоследния кръг на Футбол 9 на стадион „Ивайло” се срещнаха двата отбора в групата, водени от треньора Марин Стефанов. Въпреки равностойното начало на срещата, „батковците” от първия тим на „Етър”, родени 2001 година, поведоха в резултата с гол на Кристиян Радойчев.

По-малките „болярчета”, родени 2002 година, отвърнаха с няколко атаки, но устремът им бе прекършен от второ попадение в тяхната врата, дело на Стоил Стефанов. Влезлият като резерва Бранислав Ботев отбеляза следващите две попадения в мача. Удари и часът на Мартин Пашов, който се разписа за 5:0. С гол от дузпа на Христо Марков по-малките етърци намалиха резултата.

Крайното 6:1 оформи отново Мартин Пашов, като това бе гол № 100 в първенството за сезон 2013/2014 на първия отбор. При голова разлика 100:16 в последния кръг вторият в класирането отбор на „Етър-1” приема предпоследния „Павликени”. По-малките с година футболисти на „Етър-2” гостуват на „Чардафон” в Габрово. Да пожелаем на момчетата успешно завършване на първенството!

Източник: http://etarvt.com

КОМЕНТАРИ