стк решение

Предстоящият мач от петия кръг на Северозападната Трета лига между “Локомотив” (ГО) и “Локомотив” (Мездра) е отложен. Дербито между четвъртия и водача в класирането трябваше да се играе по програма на 3 септември (събота) от 18:00 ч., но се отлага за по-късна дата.

Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС – В. Търново е изпратила писмо до клубовете, с което ги уведомява за отлагането. Мотивите са участието на шестима футболисти от “Локомотив” (ГО) на предстоящите финали на Шампионската лига по мини футбол в Черна гора, ангажирани с тима на българския шампион “Тера Трак” – Ивайло Христов, Георги Колев, Явор Генчев, Ивайло Тодоров, Али Ахмед и Кристиян Райчев.

Още преди два месеца старши треньорът на “Тера Трак” Тихомир Тодоров обяви в интервю за “Велико Търново спорт”: “От 31 август до 4 септември заминаваме за участие в Шампионската лига на Европа в Херцег Нови (Черна гора). Там ще бъдат 24 шампиона от континента. Дано отидем целият отбор. Ще помолим ЗС на БФС евентуално на 3 септември отборите на нашите момчета да нямат мачове. Много са силни отборите в Шампионската лига. Имам чувството, че няма място, където да минеш на терена, такова уплътнение правят. Да, имаме го опита, очаквам, ако всички са здрави, да надградим осминафинала от миналата година в Лига Европа”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ