stefan_apostolov

Общо 10 мача наказание и 1875 лв. глоба наложи Дисциплинарната комисия на БФС за треньори и футболисти на „Витоша” (Бистрица) след сцените, които предизвикаха на стадион „Ивайло”, изнервени от загубата в последната минута.

За обиди към длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП Костадин Ангелов –треньор на „Витоша” е наказан със забрана за изпълняване на функции като треньор за 3 срещи и с глоба в размер на 500 лева.

За обиди към длъжностно лице, на основание чл.34, ал.2 и във връзка с чл.34, ал.1, т.2 от ДП Симеон Кръстанов – администратор на „Витоша”, е наказан със забрана за изпълняване на функции като администратор за 3 срещи и с глоба в размер на 250 лева.

Капитанът на отбора Четин Садула е лишен от състезателни права за 3 мача и глобен с 1125 лв., а Николай Христозов отнесе наказание от 1 мач и глоба 75 лв.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А “Етър” гр. Велико Търново е глобен със 125 лева.

Претенциите на гостите бяха за отсъдената дузпа в последната минута и за втория жълт картон на Николай Христозов, за които според коментаторите на “Диема спорт” нямат никакви основания за протести.

stefan_apostolov

22

Оповестени бяха и наказанията за мача ЦСКА-2 срещу „Етър” от миналия кръг. За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.1, т.3 от ДП треньорът на ЦСКА-2 Светослав Тодоров е наказан със забрана за изпълняване на функции като треньор за 1 среща и глоба в размер на 250 лева.

За опит за удар на длъжностно лице, на основание чл.23, ал.2, б. Е и във връзка с чл.16, ал.3 от ДП капитанът на тима Красимир Станоев е лишен от състезателни права за 3 срещи и глоба в размер на 750 лева.

Тагове:

КОМЕНТАРИ