66ae8b64c30ae7b09b1771081ac1946a

Време е за спортни предизвикателства и футболен адреналин, особено след като сезонът стартира и всички първенства се подготвят за сериозни спортни предизвикателства и тепърва ще видим битката за първото място. В началото на спортния сезон откриваме и все по-интересни предизвикателства от букмейкърите. Едно такова предизвикателство е и предизвикателството Super Jack 50 000. Това е предизвикателство за всички запалянковци, в които спи по един спортен експерт със сериозни познания в различните първенства и нюх към играта. Какво представлява тази игра?

Всеки играч с регистрация в системата на Уинбет и средства в сметката си, може официално да направи прогноза за 11 футболни срещи, използвайки традиционните варианти – 1 х и 2-ка. Важно е да отбележим, че букмейкъра избира доста интересни срещи и както се досещаме, с наличието на такова предизвикателство е очаквано да срещнем и доста добра награда. В този случай, както и заглавието подсказва, победителят получава сумата от 50 000 лева. При повече от един познал, наградата се разпределя по равно за всеки играч.

Подготвени са достатъчно утешителни награди за спортните запалянковци, които са били достатъчно близо до победата. Например ще забележим, че при 10 познати срещи, победителят получава награда от 5000 лева, при 9 познати срещи в сметката се превежда сумата от 500 лева, докато за 8 срещи утешителната награда е от 50 лева. В случай, че се появят съмнения, играчът може да маркира още една възможност за изход на срещата, но това се отразява върху финалната сума.

Подробни предизвикателства не се срещат често, но български брандове като winbet, за които има противоречиви мнения, са подробно разглеждани от анализаторите на Nostrabet, като освен професионална оценка, можем да забележим и мнения на потребителите за предлаганите услуги. И така, при познаването на 11 футболни срещи, освен голямата награда, експертът официално се публикува на страницата на букмейкъра, което трябва да се разглежда като сертификат за сериозни футболни познания, особено след като доверието между запалянковците не се слави като най-доброто.

Напомняме на играчите, че Super Jack не позволява използването на кеш-аут функцията, все пак говорим за истински познавачи и експерти в тази класация. Един поглед към 11-те срещи ни показва, че можем да срещнем както мачове от Висшата лига, така и срещи от Бундеслигата, Испанското първенство и много други. Понякога можем да видим и други европейски сблъсъци, но по-важното е, че винаги ще има достатъчно време за разглеждането и прогнозирането на въпросните срещи. Не трябва да забравяме, че предложението важи до края на годината, а можем да забележим, че обикновено се подобряват някои функционалности или директно се заменя с по-добро предложение.

На страницата на бранда можем да открием и първите играчи, които вече са познали определен брой срещи, при всеки кръг на Super Jack можем да забележим, че стената с победители се обновява и до този момент можем да забележим наличието на достатъчно спортни експерти с особен интерес към предизвикателствата на 11-торката. Най-добрата новина е, че тази игра ще става още по-интересна, особено със старта на престижните европейски турнири. Напомняме на запалянковците, че печалбата от акумулираните коефициенти не се изплаща, играчите се състезават само за предложения джакпот.

КОМЕНТАРИ