“Най-добре е да спре да се говори за събитията от тази седмица, ясно е, че сме с треньора и той е тук с нас, така че тази история трябва да спре, заяви на пресконференция един от най-опитните играчи на “Етър” и втори капитан на тима – Николай Петров. – Между играчите никога не е имало неясноти, една от най-силните ни страни е, че винаги сме имали добър колектив. Няма причина да не сме настроени добре и за победа, защото това ни е работата. Искаме да победим “Пирин” и всичко да си влезе в нормалното русло. Ще се опитаме да изпълним в събота това, което иска треньорът, и да спечелим.

Конкретно за предстоящия мач не може да ни демотивира това, че не сме получили парите си, защото дали ще ги получим преди мача, не е от голямо значение. Най-важното е да излезем и да бием с добра игра. Яд ме е, че паднахме в Стара Загора, защото играхме добре. А какво се говори и е ставало, нас играчите не ни интересува и не ни е работа. Треньорът е тук с нас и нищо друго не е важно”, заяви Николай Петров.

Халфът каза, че вече е по-спокоен и на терена, и извън него, старае се да дава пример и дано се получава, чувства се по-улегнал. “Не сме пренавити, защото ако бяхме пренавити, нямаше да се получава добрата игра. А това, че има грешки, е факт, но ще ги изчистваме. Млади момчета са в отбора, водещото при тях е предизвикателството и стремежът да се върви нагоре”, завърши Нико Петров.

Чуйте какво каза Николай Петров:

[audio:https://sport-vt.com/wp-content/uploads/Niko.mp3|titles=Niko]

Тагове:

КОМЕНТАРИ