Още няма пълна яснота къде ще е първото гостуване на „Етър” в първенството на Източната „Б” група. „Виолетовите” стартират на 13 август у дома срещу „Любимец”, а на 20 август гостуват на „Нефтохимик”.

Най-вероятно този мач ще се играе на стадиона в бургаския квартал „Долно езерово”, съобщи изпълнителният директор на бургазлии Благомир Митрев пред сайта Football24.bg.

Ако това не стане за мача с „Етър”, ще стане за второто домакинство, а за първата домакинска среща ще се търсят резервни варианти. “Текат довършителни работи на стадиона в Долно езерово. По всяка вероятност ще домакинстваме там още от първия кръг. В момента фирма подменя тревната настилка и ако получим разрешение да играе, ще играем. Ако това не се случи, ще търсим резервни варианти само за първата среща срещу „Етър” – Несебър или Поморие”, заяви Благо Митрев.

Стадион “Лазур” окончателно не стои на дневен ред. Митрев заяви още, че ако “шейховете” достигнат до участие в “А” група, съоръжението в Долно езерово вече няма да може да бъде използвано.

Тагове:

КОМЕНТАРИ