Бразилецът Нери е възстановен от контузията си и също попадна в групата за мача на „Етър” с „Миньор” днес. От снощи етърци са в София, където към тях се присъедини и нападателят Йоан Пивати, който се завърна от участие в турнира за купата на Карибите. Както вече писахме, Пивати дебютира за националния отбор на Мартиника, който взе второ място в групата си във втория квалификационен тур и се класира за финалите.

Така на практика новият треньор Сердар Даят разполага с 20 футболисти за днешния мач: Венци Димитров, Цветомир Цанков, Милчо Макенджиев, Ивайло Русев, Тихомир Трифонов, Костадин Гаджалов, Атанас Атанасов, Нери, Красен Трифонов, Четин Садула, Яшар Такак, Азрак Махамат, Ахмед Хикмет, Йоан Пивати, Саидходжа, Димитър Байдаков, Николай Николаев, Благовест Ангелов, Кадер Расимов и Светослав Йорданов.

Междувременно играчите на „Миньор” отказаха да заминат вчера на лагер преди мача заради неплатени две заплати. Според медиите клубът пък нямал пари за техническите разходи за днешния мач и също дължал пари на БФС за съдийски такси. Сумата трябва да бъде платена днес до обяд, иначе „Миньор” ще загуби служебно, но е възможно от БФС да дадат отсрочка на пернишкия клуб до петък.

Тагове:

КОМЕНТАРИ