Кира Скот и Джеймс Кийгън от „Lord of the Dance“.

Петата национална среща на членовете на фенклуб “Манчестър Юнайтед България” предстои в събота във Велико Търново, съобщи Емил Йорданов. Сбирката е на 20 октомври от 14:30 ч. в Galaxy Bowling в мола.

На Общото събрание ще има отчет за дейността и избор на нова управа, а след това от 17 ч. всички заедно ще гледат мача между “Манчестър Юнайтед” и “Стоук Сити”. Преди това обаче ще има традиционната среща с вип-гост, като покани да гостуват на феновете са получили Трифон Иванов и Цанко Цветанов. В 21:30 ч. отново там е и партито на DJ Емо за всички присъстващи.

Че във Велико Търново има фенове на “Манчестър Юнайтед” се убеди и солистът на прочутата група „Lord of the Dance” Джеймс Кийгън. Симпатичният ирландец заедно с колежката си Кира Скот вчера имаше среща с журналисти на площада пред Царевец. Целият състав на танцово шоу № 1 в света бе там, за да гледа “Звук и светлина”, а днес и утре изнася концерти в ДКС “Васил Левски”.

Създаденото от Майкъл Флетли през 1996 г. шоу „Lord of the Dance” вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, „Lord of the Dance“ чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Джеймс Кийгън сподели, че е впечатлен от Велико Търново и разказа за кариерата си на танцьор, като между другото вметна, че е бивш футболист. Това стана повод за едно специално негово блиц интервю за sport-vt.com. “Родом съм от Манчестър, бях футболист и играх до 17-годишна възраст. При мен беше 50:50 с кое да продължа – с футбола или танците. Те нямат много общи неща, но и двете се практикуват с крака и приучават човек към постоянство”, разказа Джеймс, а на въпроса на кой отбор симпатизира, заяви: “Естествено, че на „Манчестър Юнайтед”.

 

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ