copyofimg_118111

Сериозен проблем има в „Етър” преди последното гостуване в Банско на местния „Пирин” от 29-ия кръг на Западната „Б” група. Петима футболисти на „виолетовите” висят с натрупани картони и ако играят в мача с „Пирин”, има сериозна опасност да бъдат наказани за най-важния мач с „Марек” в последния кръг. От клуба не обявиха имената им, но не скриха, че става въпрос за водещи футболисти на отбора.

Мачът в Банско е в понеделник от 18 ч., като в неделя групата трябва да отпътува от Велико Търново и дотогава треньорският щаб трябва да е взел решение. Ако на играчите с картони бъде дадена почивка, „Етър” ще излезе срещу „Пирин” с футболисти, които досега по-рядко попадаха в игра. „Ситуацията е сложна, защото от една страна не трябва да отписваме мача в Банско. При наша победа там и загуба на „Чавдар” (БСл) се спасяваме от изпадане. От друга страна ако „Марек” и „Чавдар” бият, последната среща с дупничани става „на живот и смърт” и не бива да губим за нея футболисти”, коментира старши треньорът Николай Арнаудов. От „Етър” ще вземат решение днес кой попада в групата.

Поради натрупани картони един от най-стабилните играчи на тима Марин Стефанов вече бе наказан и пропуска последните два мача на отбора.

Тагове:

КОМЕНТАРИ