bfs

Най-добрите млади футболисти и треньори на Северозападна България ще бъдат обявени и наградени в петък от 12 ч. на церемония в Община Велико Търново. Инициатор на проявата е Зоналният съвет на БФС с неговия председател Трифон Иванов, като тя се провежда под егидата на Общината и кмета Даниел Панов.

Спортният министър Красен Кралев, зам. изпълнителният директор на БФС Антон Попов, президентът на АФЛ Румен Вълков, шефът на ДЮФ към БФС Пламен Михов и още ред гости са поканени за награждаването.

“Пет са възрастовите групи – юноши старша възраст, юноши младша възраст, деца, подготвителни групи Футбол 7 и подготвителни групи Футбол 9. От всяка от тях ще бъдат отличени най-добър футболист, най-добър вратар и голмайстор, както и най-добър треньор. Най-добрите са излъчени от допитване, което ЗС на БФС проведе с всички клубове от зоната”, съобщи шефът на Зоналния съвет на БФС Трифон Иванов.

Всеки от младите отличени футболисти ще получи купа, предметни награди и топка, а за треньорите ще има почетен плакет. Имената на най-добрите ще станат ясни на самата церемония, но вече е ясно, че сред тях има футболисти на “Етър”, “Литекс”, “Локомотив” (Мз), “Янтра”, “Монтана” и др.

КОМЕНТАРИ