Бившият нападател на ЦСКА и настоящ на „Етър 1924” Дормушали Саидходжа се изправя с екипа на “виолетовите” срещу “армейците”. Муши сподели пред сайта Sportline.bg очакванията си от двубоя в Сливен, говори за бъдещето си, изразявайки готовност да се върне в Борисовата градина през лятото, стига от ЦСКА да го поискат.

“За всеки футболист на Етър чувството да се изправи срещу гранда ЦСКА е специално. Бил съм при “червените”, познавам се с някои от момчетата – Апостол Попов, Иван Бандаловски, Мишел Платини. Трябва да бием утре, колкото и нереално да ви звучи. Защото положението ни е завидно. Гледаме да забравим разгромната загуба от Литекс с 1:6 в предния кръг. Лошото е, че навсякъде сме гости. Знаете, домакинстваме в Сливен, но феновете от Велико Търново не идват да ни подкрепят. Все пак, вярвам, че ще останем в “А” група. Зависи само от нас. Срещу „Локо” (Сф) и съдиите ни порязаха, но това е друга тема”, каза Саидходжа.

“Дали искам задължително да вкарам на ЦСКА? Не. Аз пазя само добри чувства към този клуб и винаги ще е така. Но „Етър” трябва да бие или поне да вземе една точка. След като си тръгнах от ЦСКА, имаше вариант да се върна през годините, но заради мениджъри и други неща това така и не се случи. Сега договорът ми изтича след края на сезона. Естествено, че с голямо удоволствие бих играл отново за ЦСКА. Но за да отидеш някъде, първо трябва да те поискат. Ще видим какво ще стане. Свикнах да съм само с чужденци около мен в „Етър”, не ми пречи. За мен битката за титлата този сезон е между Лудогорец и Литекс, но ЦСКА никога не трябва да се отписва. Тъжно ми е, че легенда на ЦСКА като Тодор Янчев, си тръгна по такъв начин от клуба. Тошко е готин човек, дал е много на “червените”. Голяма глупост е, че го накараха да си тръгне”, допълни Муши.

Тагове:

КОМЕНТАРИ