img_1599403719

Мирослав Ангелов от „Мегапорт“ стана победител в осмото издание на Планинско състезание „Раховец Лясковец 2020”. Надпреварата бе трети кръг от Националния шампионат по планинско изкачване. Трасето, което трябваше да преминат състезателите, бе с дължина 3350 м, с денивелация 210 м и 7,5 % наклон – едно от техничните трасета в страната.

Победителят Мирослав Ангелов със своята „Шкода Фабиа R5” спечели и трите манша и с общ резултат 6:21.750. Състезателят, който бе сочен за фаворит още преди началото на надпреварата, подобри миналогодишния си резултат, когато отново триумфира с купата.

Битката за второто и третото място обаче беше много оспорвана. Втори стана Косю Йорданов от „Грийн фокс моторс” с „Рено Меган”, а трети – Искрен Веселинов от „Даниел Рейсинг” с „Хонда Сивик”. При отборното класиране първи е тимът на „Мегапорт”, следван от Стара Загора и „Грийн фокс моторс”. В състезанието бяха излъчени победители в общо 9 класа.

Купите на победителите бяха връчени от заместник-кметовете на двете общини съорганизатори – Росица Господинова и Стефчо Алипиев, и от президента на АСК „Етър рейсинг” Димитър Стефанов.

s_DSC_0092.JPG1599403988

Тагове:

КОМЕНТАРИ