_DSC9279 milcho

Нападателят на “Етър” Милчо Ангелов сподели мнението си, че най-добрият вариант би бил, ако шампионтът на Първа Лига бъде доигран, когато извънредното положение бъде вдигнато и условията го позволяват. Докато траят мерките за намаляването на социални контакти Милчо спазва дисциплината и се старае да поддържа форма в домашни условия.

“Здравейте, намирате ме в Бургас. Изолиран вкъщи с моята приятелка вече втора седмица. Не е приятна ситуацията за никого в страната, но това е положението. Получихме програма от клуба, която се старая да спазвам и да поддържам форма в домашни условия. През останалото време играем игри и гледаме филми. От клуба не с споменавали какво ще е финансовото положение в резултат на кризата, но мисля, че всичко ще е точно, както досега. Призовават ни да сме внимателни и да ограничим контактите си, каквито са и съветите на щаба”, каза Ангелов пред Sportal.

“Наистина прекъсването на шампионата не дойде в хубав момент за нас, защото бяхме в добра форма и имахме положителни резултати, но ситуацията е такава, че принуди всички в света да се изолираме. Дано скоро всичко се оправи и отмине извънредното положение. Лично според мен най-добре е да се доиграе първенството, но това ще го решат компетентните органи. Аз също бях навлязъл в добър игрови ритъм, но се надявам, че ще успея да го продължа и след подновяването на мачовете”, допълни нападателят.

Тагове:

КОМЕНТАРИ