Стефан Атанасов и Иван Ангелов са последните участници в нашата игра, които се класираха за четвъртфиналната фаза. Стефанов позна разликата в головете и на двата вчерашни мача, а Ангелов пък нацели точния резултат на Парагвай – Япония. Цветомир Бояджиев нямаше късмет с прогнозите и отпадна от надпреварата. Ето го и точното подреждане:

1. Стефан Атанасов – прокурист на „Етър 1924” – 6 точки

2. Иван Ангелов – президент на ФК „Етър” – 5 точки

3. Цветомир Бояджиев – зам.-председател на фенклуб „Етър” – 0 точки

Вече са ясни четвъртфиналните двойки. Очакват ни три здрави футболни сблъсъка:

треньорът на детския тим на „Етър” Ивелин Младенов (победител в осминафинал 1) срещу нападателя на „Етър 1924” Михаил Аврионов (втори в осминафинал 2);

треньорът на „Етър 1924” Николай Арнаудов (победител в осминафинал 3) срещу президента на „Етър” Иван Ангелов (втори в осминафинал 4)

прокуристът на „Етър 1924” Стефан Атанасов (победител в осминафинал 4) срещу председателя на фенклуб „Етър” Венелин Русанов (втори в осминафинал 3);

За десерт е екзотичният двубой между футболистката Гергана Цанкова (победител в осминафинал 2) и хокеистът Павлин Костадинов (втори в осминафинал 1).

Повече подробности за начина, по който ще протекат четвъртфиналите, ще разберете в деня на мачовете. Читателите на „Велико Търново спорт” също ще могат да се включат в играта. Очаквайте скоро подробности!

Тагове:

КОМЕНТАРИ