IMGL2304 copy

Настоящият сезон в Първа лига е към края си. Труден сезон, стартирал с поредица от загуби, които накараха мнозина прибързано да отпишат „Етър”. Последвал с изненадала всички серия от 483 минути без допуснат гол, което в крайна сметка върна „виолетовите” в битката за оцеляване.

Ето, че и мачът на истината дойде! „Етър” излиза срещу „Славия” в мач с огромен залог. Мач, в който победата дава шанс дори за плейофи за 7-10 място!

Датата никак не е случайна. 24 април е рожденият ден на клуба. За 97 години „Етър” написа славни страници от своята история – шампионска титла, два пъти бронзови медали, купи на БФС и ПФЛ, участия в евротурнирите, без да е победен тук на стадион „Ивайло” от колоси като „Интер” (Милано) и „Кайзерслаутерн”. Даде най-много – петима национали, за огромния успех на САЩ-94.

Първата чудесна новина дойде вчера – публиката се завръща на стадионите. „Етър” ще излезе на Митичния „Ивайло” пред своите верни фенове. От вас зависи колко пълни ще са трибуните и колко гореща ще е подкрепата към „виолетовите”! От тях пък на терена зависи ще заслужат ли мястото си в елита. Силно се надяваме това да не зависи и от странични фактори!

Не оставайте днес пред телевизорите. Мястото ви е там – на стадион „Ивайло”! Да подкрепим „болярите” в трудната битка!

Началото е в 17:45 ч. А 90 минути по-късно единият от двата отбора може да ликува.

Дано това бъде „Етър”!!!

Тагове:

КОМЕНТАРИ