IMG_6405

Мартин Станкев е едно от новите попълнения в “Етър ВТ”, но на практика той е единственият от шестимата нови, който вече е играл на стадион “Ивайло”. Роден е на 29 юли 1989 г. Висок е 179 см, тежи 78 кг. Офанзивен халф и нападател. Играл е в „Спортист“ (Своге), „Марек“, „Вихрен“ (Сандански). През 2011 г. бе привлечен в „Етър 1924“, в който игра година и половина и имаше определен принос за влизането в елита. После бе титуляр в „Банско“ от 2013 до 2015 г., а оттогава досега бе в „Славия“, откъдето отново се завърна във Велико Търново.

„Играл съм в „Етър”, обстановката ми е позната. Досега бях в „Славия”, където договорът ми свърши. Имах там много добри момени и се надявам и тук да имам такива моменти, които съм преживял и преди няколко години, когато отново обличах виолетовия екип.

Поздравявам „Етър” за влизането им в Първа лига, феновете от Велико Търново и разбира се, футболистите. Надявам се да се утвърдим в Първа лига като добър отбор, и най-вече да играем добър футбол!”, заяви Мартин Станкев.

Източник: etarvt.bg

Тагове:

КОМЕНТАРИ