10_handbal-11-godini

Чудесен старт за есента направиха малките хандбалистки на “Етър-64”. Момичетата до 11 години, които вече се готвят под ръководството на треньорката Маги Христова, спечелиха убедително първия зонален турнир този сезон в зона “Мизия”.

Надпреварата бе в Габрово с участието на “Бъки”, “Етър-64”, “Шугар” (Плевен), “Ловеч”, “Дунав” (Белене) и “Левски” (Стражица), като етърки трябваше да играят по програма три мача. Стражичанки обаче не се явиха. “Виолетовите” разбиха в първия си мач “Шугар” (Плевен) с 12:3, а във втория направо разгромиха домакините от “Бъки” с 20:1!

“Изключително съм доволна от децата, влагат много старание и това дава резултати. Поздравявам ги за силната игра!”, коментира Маги Христова.

Следващият турнир е на 13 ноември в Плевен, после на 26 ноември отборите играят в Ловеч, а Велико Търново ще бъде домакин на първия турнир напролет. Още на 7 ноември обаче в Ловеч е надпреварата за 12-годишните на “Етър-64”, които също ще бъдат водени от Маги Христова. В групата тя ще включи и доста от 11-годишните, където има деца със сериозни хандбални качества.

Тагове:

КОМЕНТАРИ