9219_IMG_2325

сн. regnews.net

„Локомотивци“ и „Прити“ ще се срещнат на финала на „Прити Къп“. Двата отбора отстраниха днешните си съперници в оспорвани мачове. Първи един срещу друг се изправиха „Ив Комерс“ и „Локомотивци“. В 7-ата минута Лъчезар Русев с мощен удар от разстояние опъна мрежата за 0:1. През втората част Николай Петров успя да удвои резултата.

Другият полуфинал бе между „Геги Трейд“ и „Прити“. След изпълнена с напрежение и обрати игра „Прити“ завоюва победата с 5:6 в продълженията. Още в самото начало на двубоя Васил Цонов подкара головата си серия. Той се превърна в герой за „Прити“ след като наниза цели пет гола. Васил опъна мрежата 4 пъти до края на първото полувреме. „Геги Трейд“ успяха да отбележат веднъж до почивката и то от дузпа. Неин реализатор бе Явор Генчев. В началото на втората част Явор проби защитата и отбеляза втори гол за отбора си. Васил Цонов обаче не им даде повод за радост и опъна мрежата за 2:5 след като остана сам срещу вратаря. Двубоят изглеждаше загубен за „Геги Трейд“, но Ивайло Тодоров успя да вкара за 3:5. Голът вдъхна живот на поотчаялите се „геги“. Броени секунди по-късно Явор Генчев намали още повече головата разлика. В самия край на двубоя Ивайло Тодоров за радост на отбора си бе отново точен. Така редовното време завърши с резултат 5:5.

През първото продължение от пет минути двата отбора се опитваха да се надиграят тактически, но до гол не се стигна. През второто продължение Ивайло Велчев от „Прити“ надигра вратаря и изпрати отбора си на финала.

В понеделник от 19:00 ч. за третото място ще се борят отборите на „Ив. Комерс“ и „Геги Трейд“. От 20:30 ч. в битката за купата на „Прити“ един срещу друг се изправят „Локомотивци“ и „Прити“.

КОМЕНТАРИ