home~goB9Cm~8fuC7A_3_b

Два нови екипа получиха футболистите на „Локомотив” в навечерието на домакинството си срещу „Верея” (Стара Загора). Екипировката е дарение от общинското ръководство на ПП ГЕРБ и беше осветена в църквата „Св. Трисветители” преди да бъде раздадена на футболистите.

Подкрепата за футболния отбор и въобще за спорта беше основен приоритет за екипа ни през последните 4 години и е основен стълб в нашата предизборна програма. Новата екипировка е малък жест, надяваме се догодина да се поздравим с обновен стадион, което ще бъде наистина голямо постижение и голяма крачка в развитието на футбола в Горна Оряховица, каза кандидатът за кмет Добромир Добрев след освещаването на екипите в храма.

Екипите отново са на „Красико” и са решени в традиционните цветове – черно-бяло и черно-червено. За разлика от старите фланелки, тези са с по-добре открояващ се номер на гърба и с надпис Община Горна Оряховица на гърдите.

С новата екипировка футболистите ще излязат за първи път срещу „Верея” в мача от 10-я кръг на първенството днес. Както този, така и останалите домакински мачове на „Локомотив” ще се предават пряко в Интернет на адрес http://ddobrev.com/lokogotv/.

сн. Regnews.net

Тагове:

КОМЕНТАРИ