IMG_9943

“Локомотив” (ГО) загуби с 2:1 гостуването си на дублиращия отбор на “Лудогорец”. Според горнооряховци загубата е дошла със здравата намеса на съдийската тройка Волен Чинков, Андрей Николов и Велислав Миленков.

Според гостите всички отсъждания били в полза на лудогорци, а съдиите показали 9 жълти картона. Два от тях са за Милен Желев от „Локо”. След неговото изгонване и контузията на Мицаков, гостуващият отбор доиграл мача с 9 играчи. На всичкото отгоре липсваха наказаните Апостолов и Балъков. В същото време домакините са били с 6 футболисти от представителния тим в състава си.

Резултатът открива в 6-та минута Чунчуков от „Лудогорец”. В 52-та минута домакините повеждат с 2:0 с гол на бившия локомотивец Янаки Смирнов. Гостите успяха да върнат едно попадение чрез точно изпълнен 11-метров наказателен удар от Фиданин в края на мача.

Така „Локо” не само че не можа да съкрати разликата от „Поморие”, но я увеличи. Разликата от втория е 4 точки четири кръга преди края на първенството.

„Локомотив”: Колев, Мицаков, Иванов, Михайлов (Алексиев), Димитров (Харизанов), Фиданин, Желев, Мечев, Суда (Трифонов), Почански, Кънев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ