IMG_0917

Първенството на новата Първа лига се открива днес с мач между новаците “Локомотив” (ГО) и “Нефтохимик”. Срещата е от 19:00 ч. на стадион “Лаута” в Пловдив и ще бъде предавана пряко по “Диема”. С група от 18 футболисти заминаха горнооряховци за Пловдив, където ще игрят засега своите домакински.

“Този мач е различен от контролата срещу бургазлии, в която победихме с 2:0. Тогава изиграхме две тактически полувремена, коментира наставникът Ангел Червенков. Имаме контузени играчи на възлови позиции, но ще запазя имената им в тайна. Познаваме добре противника.

Въпреки някои изявления от тяхна страна, че са способни да крадат точки, ние ще наложим своя стил. Познаваме ги добре и сме ги проучили обстойно. Ще подхождаме към всеки противник индивидуално и няма да разкривам предварително схемата на игра. Само победата ни интересува. Призовавам всички повече наши фенове да ни подкрепят, идвайки в Пловдив. Отборът има нужда от стимул в първата си среща в елита”, обобщи старши треньорът на “железничарите”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ