IMG_4025

Ако Копаранов продължава по същия начин и в Анталия, като нищо наесен може да играе и в евротурнирите...

Емил Копаранов вече вкара първия си гол с екипа на елитния “Черноморец”! Както вчера “Велико Търново спорт” съобщи, двуметровият халф е впечатлил с изявите си в сателитния “Черноморец-Поморие” и вече е в бургаския “Черноморец”. Той и Венелин Филипов са включени в групата за Анталия по лично настояване на главния мениджър Красимир Балъков, а от изявите им в Турция зависи дали после ще подпишат с “акулите”.

В Анталия бургазлии ще играят срещу “Рапид” (Виена), “Динамо” (Букурещ), “Винтертур” (Швейцария) и “Сваровски Вакер Тирол” (Австрия). Ден преди отпътуването обаче черноморци срещнаха водения от великотърновския треньор Георги Василев състав на “Несебър”.

“Акулите” спечелиха с 3:0, като Цонков и Енис Хайри направиха 2:0 до 20-ата минута. В 38-ата минута започналият като титуляр Емил Копаранов вкара първия си гол с екипа на бургазлии. Халфът се разписа с техничен удар от 7-8 метра след центриране на Карбони и пас с глава на Траян Дянков, а до края резултатът остана непроменен.

Копаранов все още е собственост на “Етър”, като споразумението е той да бъде преотстъпен за 6 месеца срещу съответна сума с опция през лятото да подпише договор за 2 години.

photo_verybig_111971

сн. пресслужба на "Черноморец"

Тагове:

КОМЕНТАРИ